Strippen en conserveren
Het gaat hierom de oude was- of polymeerlaag van vloeren te verwijderen. De vloer wordt geïmpregneerd: het vullen van poriën van poreuze vloeren. Ten slotte worden er twee polymeer- of waslagen aangebracht ter bescherming van de vloer.
Wand- en plafondreiniging
Het periodiek reinigen van wanden en plafonds. Hier kunnen we verschillende reinigingsmethodes voor hanteren, zoals;  handmatige reiniging, stoomreiniger, microvezel vlakmop en de natte reiniging.
Stoelen- en tapijtreiniging
Na beoordeling van het materiaal stellen we de meest geschikte methode voor. Ook hierin kennen we droge en natte methodes.
Glasbewassing
Het wassen van gevelglas aan binnen- en/of buitenzijde, eventueel inclusief separatieglas.
Lamellen- en jaloezieënreiniging
Lamellen / jaloezieën worden door ons afgehaald, gereinigd en weer teruggehangen. Ook kunnen wij de lamellen / jaloezieën in een mobiele wasserij ter plekke reinigen.
Gordijnreiniging
Het chemisch reinigen of natwassen van gordijnen en vitrages in een vaste wasserij of m.b.v. een mobiele wasunit.
Dieptereiniging van sanitair
Hier zijn verschillende methodes voor. Het sanitair wordt volledig in- en uitwendig gereinigd en gedesinfecteerd.
Dieptereiniging van keuken
Keukens worden volgens uw hygiëne regels gereinigd. Afhankelijk van de behoefte wordt er een schoonmaakplan gemaakt, hierin krijgt u per element inzage in handelingen. Indien nodig verzorgen wij een nieuwe kitlaag nadat wij het oude hebben verwijderd.
Bouwschoonmaak
Een éénmalige schoonmaak van een nieuw gebouw nadat het is opgeleverd. En de schoonmaak van een bestaand gebouw nadat er een verbouwing heeft plaatsgevonden. De werkzaamheden bestaan uit het afstoffen, respectievelijk vochtig of nat reinigen van vloeren, wanden, deuren en 'vaste' inventaris. Ook worden vlekken en beschermpapier of strips op sanitaire artikelen verwijderd.
Reinigen rookruimtes
Het specialistisch reinigen van ruimtes waar gerookt mag worden. De volgende onderdelen worden gereinigd: vloeren, interieur, ramen, plafond, wanden, zonwering en luchtbehandelingssysteem